Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Week-end
Publicitate

Unde ieșim


Invitații de weekend

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: M.Ex., 25.10.2019


Salonul de Carte Bookfest Brașov

vineri, 25 octombrie-duminică, 27 octombrie
-Orele 10.00 și 20.00, Aula Universității Transilvania, intrarea liberă. Bookfest aduce 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și întâlniri cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului. Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș sau Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov. Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică li până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.
• sâmbătă, ora 13.00, întâlnire de gală cu scriitorul Evgheni Vodolazkin, unul dintre cele mai mari nume ale literaturii ruse contemporane. Scriitorul lansează la Bookfest Brașov cel mai recent roman, „Brisbane“.
• sâmbătă, ora 14.00, Mircea Cărtărescu vine pentru prima dată la Bookfest Brașov, unde va lansa tripticul „Melancolia“(editura Humanitas). La lnsarea și sesiunea de autografe, sunt invitați, alături de autor, scriitoarea Ioana Pârvulescu și Adrian Lăcătuș.
w sâmbătă, ora 15.00, scriitoarea Ioana Nicolaie va fi prezentă pentru o sesiune de autografe și lansarea volumului său „Cartea Reghinei“, alături de Ioana Pârvulescu și Georgeta Moarcăș
• sâmbătă, orele 16.00 și 16.00, Editura Polirom completează programul zilei cu două evenimente pentru iubitorii de literatură românească: prezentarea volumelor „Fâșii de rușine“ și „După plâns“, de Cristian Fulaș și volumul „Vânători-culegători“, al autoarei Maria Manolescu. Lansarea va fi moderată de Iuliana Răducan.
• duminică, ora 13.00, scriitorul Radu Paraschivescu vine la Bookfest Brașov în cadrul unui turneu de promovare a noii ediții din romanul „Fluturele negru“. Va urma o avanpremieră din „Omul care mută norii. Șapte povestiri“, roman care va fi lansat de Radu Paraschivescu și editura Humanitas la Târgul Gaudeamus.
• duminică, ora14.00, editura Polirom a programat lansarea volumului „Dincoace și dincolo de tunel. 1945“, de Mariana Gorczyka.
• duminică, ora14.30, editura Humanitas îi invită pe cei pasionați de istorie și de literatură pentru un moment special: lansarea cărții lui Cătălin Pavel „Arheologia iubirii. De la Neanderthal la Taj Mahal“, urmată de o sesiune de autografe.
• duminică, ora 15.00, lansarea volumului Alinei Pavelescu, „Sindromul Stavroghin“, apărut la editura Humanitas

Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov

A treia ediție Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale.
Vineri, 25 octombrie
-Ora 19:00, Centrul Cultural Reduta, Andropolaroid 1.1 (de Yui Kawaguchi, produs și interpretat de Yui Kawaguchi, se bazează pe experiența personală a artistei, care a emigrat din Japonia în Germania. Ea utilizează mișcarea, sunetul și o instalație vizuală pentru a exprima transformările prin care a trecut și interdependențele sociale pe care le observă, ilustrând momente între lumi, în care granițele se transformă și apar conexiuni noi, în care familiarul poate deveni misterios și vice-versa. Inspirată de metode științifice, Yui examinează structura limbilor japoneze și germane pentru a le ilustra într-un model complex de sunet și lumină, adaptându-și corpul la acest nou organism. Un show spectaculos la granița dintre semiotică și emoție, lumină și întuneric..
- ora 21:00, la Visssual, Meravillosa Creatura, (RO, I Dance You Collective) „Meravillosa Creatura” este un spectacol dinamic, o poezie vizuală care creează un spațiu comun al toleranței, în care diferite creaturi pot fi libere, neîngrădite de limitele normalității. Coregrafiat de Anamaria Guguian, spectacolul invită la regăsirea creaturii interioare a privitorului, prin intermediul unor stări aparte care ies complet din norme.
Sâmbătă, 26 octombrie
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Stabat Mater , (RO, Linotip) O reinterpretare a lucrării preclasice cu același nume, compusă de Giovanni Battista Pergolesi în secolul XVII, „Stabat Mater“ este un spectacol de dans contemporan care aduce în prim plan relația dintre Maria și fiul său, Iisus.
Duminică, 27 octombrie
- Ora 11.00, în Visssual, Workshop de dans contemporan (Vă puteți înscrie la workshop completând un formuar, iar taxa de înscriere este 20 de lei și poate fi plătită la Centrul Cultural German (Str. Lungă nr. 31), vineri între orele 10-19 sau în ziua workshop-ului).
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Eine kleine Nachtmusik (RO, de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu) „Eine Kleine Nachtmusik” este spectacol de dans-teatru bazat pe textele lui Gigi Căciuleanu dar și pe un fragment de scenariu din Comedia Dell’Arte aparținându-i lui Mozart, titlul spectacolului sugerând înainte de toate un eveniment intim, spontan.
Un one-man show, în care Lari Giorgescu trece de la o ipostază la alta, schimbându-și mereu sensul.

Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2019

Sâmbătă, 26 octombrie
- ora 18.30, Sala Operei, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța prezint㠄Lacul lebedelor“ - Balet pe muzică de P.I. Ceaikovski Coregrafia: Mihai Babușka, după L. Ivanov – M. Petipa. Soliștii și Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța. Preț bilete: 55 lei; 45 lei

Spectacole de teatru

Vineri, 25 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Metoda G“, de de Jordi Galcerán. Regia: Cristian Dumitru. În distribuție: Gabriel Costea, Mirela Borș, Marius Cisar, Demis Muraru. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei, Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)
Sâmbătă, 26 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Sectorul S“, de Emanuel Pârvu. Regia: Emanuel Pârvu În distribuție: Bianca Zurovski, Carmen Moruz, Mirela Borș, Relu Sirițeanu. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți).
Duminică, 27 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul Sică Alexandrescu prezintă spectacolul cu piesa ,,Un bilet spre fericire“, de Spiró György. Regia: Diana Lupescu Distribuția: Bianca Zurovski, Mihai Bica Prețuri bilete: Preț unic – 22.10 leiPreț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)

Festivalul de Teatru Maghiar

Vineri, 27 octombrie,
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Studioul Yorick din Târg Mureș, cu spectacolul: „Szekely Csaba: MaRo” (spectacol bilingv).
Sâmbătă, 28 octombrie
-Ora 11.00, va avea loc o prezentare de carte: „Gasparik Attila: Extensiile teatrului”, la Cafeteca
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, piesa „Moricz Zsigmond: Barbari”, spectacol prezentat de Ansamblul „Nagyvarad” din Oradea
Duminică, 29 octombrie
- Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Festivalul va fi închis cu spectacolul de teatru în limba maghiară I.L.Caragiale, „Zurzavaros eccaka / O noapte furtunoasă”, prezentat de Teatrul Studio „Fugura” Gheorghieni.

Stand-up comedy

Vineri, 25 octombrie,
- ora 20.00, la Temple Pub, spectacol de stand up comedy cu George Tănase, Radu Bucălae și Ioana State.

Concerte
Vineri, 25 octombrie


- ora 20.15, Rockstadt Club, Brașov Crize, în deschiderea concertului trupei „Vița de vie“ , de la ora 21.00.
Biletele sunt disponibile exclusiv online la următoarele valori: 50 lei pre-sale(70 lei pe 25 octombrie)
-ora 21.00, concert VAMA live, la Kruhnen Musik Halle. În deschiderea concertului trupei Vama cântă, de la ora 20,00, trupa WarmUP. Bilete se pot achizitiona în format fizic de la Club Rockstadt sat și online; Primele 200 bilete - 70 lei, următoarele 200 bilete - 80 lei, iar ultimele bilete - 90 Lei

Mergi prin Brașovul Bântuit

* Sâmbătă, 25 octombrie, ora 19.30, Piata Sf Ioan. Pentru prima oară în Brașov, poți merge pe urma stafiilor din oraș descoperind reședințele lor pline de povești terifiante. Vei fi ghidat pas cu pas, pe tot parcursul traseului, de aplicația Questo. Caută detaliile și obiectele ascunse prin oraș și vei debloca poveștile locurilor. Vei experimenta mixul perfect dintre un joc de explorare urbană, un treasure hunt și un joc de escape de exterior prin Brașov.Numărul participanților este limitat. Preț: 24,99 lei. Asigură-te că ai aplicația Questo pe telefon pentru eveniment. Se descarcă gratuit.

Cinema ONE

Vineri, 25 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, animație) Orele: 15.45; 19.45; 21.45 * „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Ora: 17.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 11.45 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.15; 20.45 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 16.15; 18.30; 22.45
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Ora: 16.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 10.45; 12.45; 17.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 14.45 * „Mo“ (dramă, România) Ora: 19.00 * „Les miserables“ (dramă, avanpremieră) Ora: 21.30
Sâmbătă, 26 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, anumație) Orele: 15.45; 17.45; 19.45; 21.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 12.00 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.45; 17.00; 19.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 21.00 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.15
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Orele: 10.15; 12.15; 14.30 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Paradise hills“ (fantastic) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Salma și misterul cărții magice“ (2D, DUB, avanpremieră) Ora: 11.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 13.00; 15.15; 22.45 * Durere și glorie“ (2D, dramă) Ora: 18.00 * „Matthias et Maxime“ (2D, dramă) Ora: 20.30
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres, puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Week-end

Unde ieșim, în siguranță


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Știri Brasov


  27 de vagoane cu lemn fără acte, într-un tren de marfă depistat de Garda Forestieră Brașov


  04.08.2020
 • ➤ Prima pagină


  Cum va adapta Tătaru paturile ATI lipsă de la Brașov?


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Parteneriat „smart-city“


  Brașovul s-ar putea înfrăți cu orașul Sejong din Coreea de Sud


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Într-o lună, mountain-bikerii vor putea coborî din Postăvarul în Brașov


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Premieră


  Autogara va avea gazon pe acoperiș


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Sala Polivalentă va fi construită cu bani de la Guvern


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Clădirile fostei piețe de la Triaj vor fi demolate


  04.08.2020
 • ➤ National


  Schimbări mari


  Dispar notele la Religie, Desen, Muzică și Sport


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Scapi de depresie și oboseală cu Rhodiola rosea


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Avertisment


  Un asimptomatic este un pericol pentru cei din jur


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  România va primi de la Comisia Europeană peste 25.000 de flacoane de Remdesivir


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Fă salate de andive dacă vrei să slăbești


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Afinele, boabe de sănătate


  04.08.2020
 • ➤ Life


  S-a dat de gol


  Andreea Mantea s-a logodit cu iubitul misterios


  04.08.2020
 • ➤ Life


  Ruby face senzație în Grecia


  04.08.2020
 • ➤ Life


  Zeny a împlinit 2 ani


  04.08.2020
 • ➤ Cititori


  10 remedii care te scapă de mușcăturile de țânțari


  04.08.2020
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  Ce trebuie să faci dacă ai început să iei în greutate?


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  Centru de Excelență al Federației Române de Handbal la Sfântu Gheorghe


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  PROMOVARE ÎN LIGA 1


  Euforie!


  04.08.2020
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  Un proiect pierdut?


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  CFR CLUJ, noua și vechea campioană a României


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Brașov


  03.08.2020
 • ➤ National


  Schimbări mari la gimnaziu: dispar notele la Religie, Desen, Muzică și Sport și sunt tăiate ore de Fizică și Chimie


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Brașovul s-ar putea înfrăți cu capitala administrativă a Republicii Coreea


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Spectator la Opera Brașov, numai cu mască


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  30 de noi cazuri COVID în Brașov, 823 noi cazuri în România


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Noua Gară din Brașov va avea gazon pe acoperiș


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  UTA și FC Argeș au promovat direct, CS Mioveni merge la baraj


  03.08.2020
 • ➤ Prima pagină


  Cum este bătut Brașovul de Sibiu la spital nou-nouț


  03.08.2020
 • ➤ Eveniment


  De la 1 august


  La postul BBC World rulează clipuri de promovare a Brașovului


  03.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Brașovul are în continuare peste 400 de pacienți cu COVID-19 internați în spitale


  03.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Noile rețele de apă din Brașov au fost puse în funcțiune


  03.08.2020
 • ➤ Religie


  Tradiții


  Postul Sfintei Mării poate să împlinească dorințe, dacă este ținut cu smerenie


  03.08.2020
 • ➤ National


  Barometru IMAS - Europa FM


  PNL și PSD, în creștere ușoară în opțiunile electorale


  03.08.2020
 • ➤ National


  Alegeri locale 2020: A fost constituit Biroul Electoral Central


  03.08.2020
 • ➤ Life


  Senzații


  Antonia face iar valuri


  03.08.2020
 • ➤ Life


  Anca Țurcașiu începe o viață nouă


  03.08.2020
 • ➤ Life


  Loredana ține pasul la 50 de ani


  03.08.2020
 • ➤ Life


  O vulpe a furat aproape 100 de pantofi din Berlin


  03.08.2020
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Reguli de pandemie în cabinetele stomatologice


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  Mitriță, eliminat din playoff-ul MLS


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  Au luat Cupa și au scăpat-o pe gazon


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  AUTO


  Trofeul Râșnov, a treia victorie a lui Emil Nestor în acest sezon


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  Viitorul și Dinamo luptă pentru locul în UEFA Youth League


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  FOTBAL


  „Festival” de goluri pentru Corona


  03.08.2020
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  Un bilet în plus


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  A murit fostul deputat PNL de Brașov Gheorghe Gabor


  02.08.2020
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Articolul următor

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Prima paginïżœ | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (ïżœi) acest site foloseïżœte cookie-uri proprii ïżœi ale terïżœilor. Setïżœri Cookies
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porïżœile istoriei

  www.monitorulexpres.ro

  | | |
  2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 34 milisecunde, încărcat în milisecunde