Ziarul care vorbește cu brașovenii |
Sos de afine |
Persillade Ingrediente: 100 g pătrunjel (tarhon sau cimbru verzi), 10 căței usturoi, coajă de lămîie rasă mare,[.] [»] Sos indian Ingrediente: 2 lingurițe semințe de chimen, o ceapă mai mare tocată, 400 g roșii tocate (1 cutie), 1[.] [»] Geagic Ingrediente: 2-3 căței de usturoi, 1 l iaurt, 3 castraveciori verzi, o legătură mărar. Mod de preparare:[.] [»] Sos de roșii cu șuncă Ingrediente: 800 g roșii; 100 g kaizer; o ceapă mijlocie; sare; piper; pătrunjel; cimbru. Mod de[.] [»] Sos verde Ingrediente: 150 g piper; 600 ml maioneză vegetală; 20 g sare; 1 g piper. Mod de preparare: se curăță[.] [»] Sos de smîntînă cu ciuperci Ingrediente: o cutie cu ciuperci tăiate; o cutie smîntînă lichidă; sare; piper; cimbru; ulei de măsline. Mod[.] [»] Sos de pere cu ghimbir Ingrediente: 2,5 kg pere; 3-4 buc. ardei gras verde tăiat mărunt; 150 g stafide; 4 căni cu zahăr; o cană[.] [»] Sos Gribiche Ingrediente: un ou; 8 linguri ulei de măsline; zeamă de lămîie; o lingură muștar; pătrunjel verde; mărar;[.] [»] Sos cu busuioc Ingrediente: 350 g roșii; 3 căței de usturoi; 4-5 linguri ulei de măsline; frunze de busuioc; sare. Mod[.] [»] Maioneză din cartofi Ingrediente: 250 g cartofi; 170 g țelină; 320 ml ulei; 1-2 lingurițe muștar; sare; zeamă de lămîie. Mod[.] [»] |
|
2003 - 2024
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres |
Powered by Yky CSM |
executat în 147 milisecunde, încărcat în milisecunde
|