Ziarul care vorbește cu brașovenii |
Pui Kaarage - rețetă japoneză |
Pui cu sos de portocală Ingrediente: carne de pui (pulpe și piept), 1 portocală, 1 pahar vin, 1/2 pahar apă, sare, piper, mărar,[.] [»] Aripioare în sos cu piure de cartofi Ingrediente: aripioare de pui, 3-4 căței de usturoi, 150 ml vin alb, 3-4 lg ulei, sare, piper, boia de[.] [»] Pui tandori Ingrediente: 4 ling. iaurt, 2 ling. pastă de roșii, 1 linguriță ghimbir ras, 3 căței de usturoi pisați,[.] [»] Pui pe sticlă Ingrediente: 1 pui mijlociu, sare, piper negru, piper alb, boia de ardei dulce, boia de ardei[.] [»] Fasole verde cu pui Ingrediente: 4 ciocănele de pui, 2 borcane de fasole verde, 1 legătură de pătrunjel verde, 1 linguriță[.] [»] Tăieței cu sos dulce și pui Ingrediente: 400 g piept de pui, cimbru uscat și măcinat, 400 g tăieței, 150 g unt, sare, piper, ulei[.] [»] Piept de pui cu mentă Ingrediente: 1 piept de pui, sare, piper, busuioc, boia de ardei iute, oregano, mentă proaspătă, 1 pahar[.] [»] Avocado cu pui și iaurt Ingrediente: 1 avocado copt, 100 gr piept de pui, iaurt natural Mod de preparare: Se spală pieptul[.] [»] Acadele din piept de pui Ingrediente: 3 piepți de pui, 1 cățel de usturoi,1 linguriță de piper, 1/4 ceapă, 1 lingură de pătrunjel[.] [»] Ouă umplute cu ficăței Ingrediente: 5 ouă, 200 g ficăței, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Iată un alt mod de a prepara[.] [»] |
|
2003 - 2023
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres |
Powered by Yky CSM |
executat în 25 milisecunde, încărcat în milisecunde
|