Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Porc

Mușchi de porc la cuptor

Autor: M.Ex., data: 09.01.2012, 1541 accesări

Ingrediente: 500 g muschi de porc, coriandru boabe, cimbru măcinat, crenguțe de cimbru, oregano, 2 căței usturoi, 4 morcovi, 100 ml vin, 3 foi de dafin, boabe de piper verde, sare.
Mod de preparare: Mușchiul de porc se spală bine și se pune într-un vas încăpător. Peste el adăugăm boabele de coriandru, cimbrul măcinat, oregano, cățeii de usturoi curățați și tăiați felii, foile de dafin, boabele de piper verde, iar la sfîrșit vinul. Lăsăm la macerat de seara pînă dimineața. A doua zi așezăm într-o tavă tapetată hîrtie de copt morcovii întregi (curățați și spălați), iar deasupra punem mușchiul de porc, cîteva crenguțe de cimbru și adăugăm vinul. Dăm tava la cuptor timp de 35-40 minute.
Comentarii:

Friptură din ceafă de porc
Ingrediente: 800 gr ceafă de porc, 2 cepe mici, 3 căței usturoi, 50ml ulei, 50 ml apă, rozmarin, sare,[.] [»]

Porc aromat la tigaie
Ingrediente: 500 g carne porc (pulpa), 100 ml vin alb, 200 ml apă, 50 ml ulei floarea soarelui, 2 linguri[.] [»]

Friptură la cană de lut
Ingrediente: 300 g carne de porc cu puțină grăsime; 2 cartofi potriviți; o mînă de aluat de pîine.
Mod[.]
[»]

Șnițele de porc cu legume
Ingrediente: cotlet de porc, sare, piper,ouă, făină albă, pesmet, morcovi, gulii, pătrunjel rădăcină,[.] [»]

Mușchiuleț de porc cu ciupercuțe și pere
Ingrediente: 500 g de muschiuleț porc, 2 pere, 2 cepe roșii măricele, 1 ardei gras, cîteva ciupercuțe[.] [»]

Varză murată cu carne
Ingrediente:1.5 kg varza murată,1 kg carne porc, 2 cepe, 2 linguri pastă de gogoșari, 2 foi dafin, 2[.] [»]

Mușchiuleț de porc umplut cu spanac
Ingrediente: 500 g mușchiuleț de porc, 1 jumătate linguriță sare cu gust de țelină,1 jumătate linguriță[.] [»]

Tobă de porc
Ingrediente: picioare de porc, burtă de porc, urechi de porc, șorici, slănină, ficatul, limba și carnea[.] [»]

Rulada de burtă de porc
Ingrediente: burtă de porc, mușchi de porc, 1 ardei roșu, 1 ardei galben, 1 păstîrnac, măsline, cimbru,[.] [»]

Sîngerete
Ingrediente: 5 kg măruntaie de porc (ficat, inimă, plămîni, carne cu sînge de la gît, slănină și carne),[.] [»]
Prima paginïżœ | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(ïżœi) acest site foloseïżœte cookie-uri proprii ïżœi ale terïżœilor. Setïżœri Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porïżœile istoriei

www.monitorulexpres.ro

| | |
2003 - 2024 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 21 milisecunde, încărcat în milisecunde