Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Porc

Varză murată cu carne

Autor: M.Ex., data: 28.12.2011, 1229 accesări

Ingrediente:1.5 kg varza murată,1 kg carne porc, 2 cepe, 2 linguri pastă de gogoșari, 2 foi dafin, 2 linguri ulei, sare, piper.
Mod de preparare: Se curăță ceapa și se toacă mărunt. Uleiul îl punem într-o cratiță mai mare și sotăm ceapa pînă devine sticloasă.Adăugăm pasta de gogoșari, bucățile de carne tăiate felii și varza murată pe care am spălat-o în 2-3 ape dacă e prea sărată sau prea acră. Adăugăm foile de dafin și asezonăm. Turnăm apa pînă acoperim varza și lăsăm pe foc mic să fiarbă cît mai mult. Cu cît fierbe mai mult cu atît va fi mai gustoasă. Din cînd în cînd amestecăm varza și carnea cu lingura de lemn. În farfurie se pune cîte o bucată de carne și două liguri mari cu varză.
Comentarii:

Friptură din ceafă de porc
Ingrediente: 800 gr ceafă de porc, 2 cepe mici, 3 căței usturoi, 50ml ulei, 50 ml apă, rozmarin, sare,[.] [»]

Porc aromat la tigaie
Ingrediente: 500 g carne porc (pulpa), 100 ml vin alb, 200 ml apă, 50 ml ulei floarea soarelui, 2 linguri[.] [»]

Friptură la cană de lut
Ingrediente: 300 g carne de porc cu puțină grăsime; 2 cartofi potriviți; o mînă de aluat de pîine.
Mod[.]
[»]

Șnițele de porc cu legume
Ingrediente: cotlet de porc, sare, piper,ouă, făină albă, pesmet, morcovi, gulii, pătrunjel rădăcină,[.] [»]

Mușchiuleț de porc cu ciupercuțe și pere
Ingrediente: 500 g de muschiuleț porc, 2 pere, 2 cepe roșii măricele, 1 ardei gras, cîteva ciupercuțe[.] [»]

Mușchi de porc la cuptor
Ingrediente: 500 g muschi de porc, coriandru boabe, cimbru măcinat, crenguțe de cimbru, oregano, 2 căței[.] [»]

Mușchiuleț de porc umplut cu spanac
Ingrediente: 500 g mușchiuleț de porc, 1 jumătate linguriță sare cu gust de țelină,1 jumătate linguriță[.] [»]

Tobă de porc
Ingrediente: picioare de porc, burtă de porc, urechi de porc, șorici, slănină, ficatul, limba și carnea[.] [»]

Rulada de burtă de porc
Ingrediente: burtă de porc, mușchi de porc, 1 ardei roșu, 1 ardei galben, 1 păstîrnac, măsline, cimbru,[.] [»]

Sîngerete
Ingrediente: 5 kg măruntaie de porc (ficat, inimă, plămîni, carne cu sînge de la gît, slănină și carne),[.] [»]
Prima paginïżœ | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(ïżœi) acest site foloseïżœte cookie-uri proprii ïżœi ale terïżœilor. Setïżœri Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porïżœile istoriei

www.monitorulexpres.ro

| | |
2003 - 2024 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 63 milisecunde, încărcat în milisecunde