Ziarul care vorbește cu brașovenii |
Varză murată cu carne |
Friptură din ceafă de porc Ingrediente: 800 gr ceafă de porc, 2 cepe mici, 3 căței usturoi, 50ml ulei, 50 ml apă, rozmarin, sare,[.] [»] Porc aromat la tigaie Ingrediente: 500 g carne porc (pulpa), 100 ml vin alb, 200 ml apă, 50 ml ulei floarea soarelui, 2 linguri[.] [»] Friptură la cană de lut Ingrediente: 300 g carne de porc cu puțină grăsime; 2 cartofi potriviți; o mînă de aluat de pîine. Mod[.] [»] Șnițele de porc cu legume Ingrediente: cotlet de porc, sare, piper,ouă, făină albă, pesmet, morcovi, gulii, pătrunjel rădăcină,[.] [»] Mușchiuleț de porc cu ciupercuțe și pere Ingrediente: 500 g de muschiuleț porc, 2 pere, 2 cepe roșii măricele, 1 ardei gras, cîteva ciupercuțe[.] [»] Mușchi de porc la cuptor Ingrediente: 500 g muschi de porc, coriandru boabe, cimbru măcinat, crenguțe de cimbru, oregano, 2 căței[.] [»] Mușchiuleț de porc umplut cu spanac Ingrediente: 500 g mușchiuleț de porc, 1 jumătate linguriță sare cu gust de țelină,1 jumătate linguriță[.] [»] Tobă de porc Ingrediente: picioare de porc, burtă de porc, urechi de porc, șorici, slănină, ficatul, limba și carnea[.] [»] Rulada de burtă de porc Ingrediente: burtă de porc, mușchi de porc, 1 ardei roșu, 1 ardei galben, 1 păstîrnac, măsline, cimbru,[.] [»] |
|
2003 - 2024
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres |
Powered by Yky CSM |
executat în 63 milisecunde, încărcat în milisecunde
|