Ziarul care vorbește cu brașovenii |
Piftele de ton |
Aperitiv rece cu ton Ingrediente: 1 cutie de ton în suc natural (sau în ulei), 3 cartofi, 1 ceapă roșie, 150g măsline verzi,[.] [»] Creveți cu sos de lămîie și usturoi Ingrediente: 500 gr. de creveți decorticați, spălați și sterși, 2 linguri de ulei de măsline, 6 căței[.] [»] File de pește cu roșii și ceapă verde Ingrediente: 8 file de pește (după gust), 8 fire de ceapă verde, 4 roșii, 3 linguri ulei de măsline,[.] [»] Salată de macrou afumat Ingrediente: 1 roșie, 1 ardei capia, boabe piper negru, 1 lămîie, 1 ardei gras, 1 ceapă mica, frunze[.] [»] Salată de sardine cu morcovi Ingrediente: 1 conservă sardine în ulei, 2 morcovi, 1 roșie, 1 castravete cornișon, 2 felii de pîine,[.] [»] Macrou prăjit Ingrediente: 4 bucăți macrou, sare, piper, o lămîie, 1 ling. pudră ghimbir, 1 ling. pudră usturoi, 2[.] [»] Salată de ton cu avocado Ingrediente: 2 conserve de ton, bucăți, în suc propriu, 1-2 avocado copți, 2 roșii mari, 1 ardei gras,[.] [»] Somon la cuptor cu sos de ananas Ingrediente: 500 g file de somon, 2 căței usturoi, 1 lămîie, sare de mare, piper, 1 ananas, 2 linguri[.] [»] Penne cu ton Ingrediente: penne, 1 conservă de ton bucăți, pastă de roșii, 2 căței de usturoi, sare, piper, ulei de[.] [»] Paste cu somon și legume Ingrediente: 250 g paste, 200 g somon, 150 g mozzarella, 100 g ciuperci, 2 morcovi, 1 ardei roșu, 1 dovlecel,[.] [»] |
|
2003 - 2022
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres |
Powered by Yky CSM |
executat în 24 milisecunde, încărcat în milisecunde
|