Ingrediente: 6 morcovi, curățați și tăiați fîșii groase, 2 linguri ulei de măsline, 400 gr felii de mînzat, 2 căței de usturoi, curățați și feliați, 2 lingurițe piper măcinat, 50 ml sherry, 4 linguri miere, 200 ml supă de pui
Preparare: Se amestecă morcovii cu 1 lingură ulei, se condimentează și se dă la copt 30-40 min. pînă se înmoaie. Se încinge într-o tigaie 1 lingură de ulei. Se prăjește carnea pe ambele părți și se pune deoparte. Se adaugă piperul și usturoiul și se călesc 1 minut, se pune sherry-ul și se amestecă. Se adaugă mierea și supa de pui și se lasă să fiarbă 5-10 minute pînă cînd devine ca un sirop. Se adaugă carnea înapoi în tigaie și se gătește cu sosul încă 5-6 minute.[.] [»] |
|
Rețete:
Publicitatea este dezactivata pe perioada alegerilor
|