Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Reportaj
Publicitate

Teorie publicată într-o carte


Piramidele din Țara Bîrsei

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: Camelia Onciu, 21.08.2009
• Valentin Thrcaar din Bran susține că extratereștrii au construit piramide în zona Brașovului, asemănătoare celor din Egipt
• Brăneanul, pe numele real Valentin Tîrcă, crede că a descoperit adevărul despre evoluția omenirii sub supravegherea unui popor extraterestru

În încercarea de a afla cum s-a format Terra, ce a fost înainte de apariția omului și în primele sale secole de existență, au apărut zeci și sute de teorii. Bazate pe vestigiile arheologice, unele au suport științific, altele sînt mai mult exerciții de imaginație. Un brănean cu astfel de preocupări crede că a descoperit adevărul despre evoluția omenirii sub supravegherea unui popor extraterestru. Acesta a „amenajat“ planeta noastră așa cum fac edilii cu orașele, prin planuri de urbanism. Mai mult, acești ET se pare că au întemeiat o colonie în Munții Carpați, iar Țara Bîrsei era sediul central. Aici au trăit în pace cu indigenii, dînd naștere poporului agathîrs. El însuși descendent din neamul acestora și ultima căpetenie a lor, Valentin Thrcaar (Tîrcă, în limba română) ne spune cum s-a derulat adevărata istorie a omenirii în cartea „Evanghelia după regele agathîrs sau dincolo de «adevărul» catolic“.

Vizitatori din Constelația Dragonului

După Valentin Thrcaar (foto medalion), Terra a fost descoperită de o civilizație din Constelația Dragonului, care a modelat planeta noastră în decursul a 1,2 miliarde de ani, a colonizat-o și i-a exploatat resursele naturale: aur, diamante și uraniu. Tot ce au excavat au depozitat pe un asteroid plasat pe orbită, deasupra Polului Nord. Acest asteroid s-ar fi transformat, în timp, în satelitul artificial Luna. Extratereștrii s-au ocupat și de axa Terrei, înclinînd-o astfel încît clima să devină propice vieții. Terraformarea s-a soldat cu crearea continentelor pe care le știm azi, plus Atlantida și Lemuria (legendarele continente dispărute). Pe uscat s-au constituit 17 colonii ET, tot atîtea cîte stele numără Constelația Dragonului, locul de baștină al alienșilor. Tot 17 sînt și orașele importante așezate pe Dunăre, fluviu artificial, în teoria brăneanului, care, privit din spațiu, arată tot ca un dragon. La fel, și Nilul. Cel mai mare dragon proiectat pe harta Pămîntului unește 17 orașe importante, din Egipt pînă în Mongolia, unul dintre ele fiind Codlea.

România, colonia preferată a ET

Extratereștrii dragonieni au creat primii oameni, „ca un hibrid bun de muncă, dar cu un coeficient de inteligență redus“. Din al doilea experiment genetic au rezultat oameni mult mai inteligenți, ai căror descendenți sînt asiaticii de azi. Dragonienii stabiliți pe Terra s-au împerecheat cu băștinașele, rezultînd mai multe rase. Una dintre cele 17 colonii întemeiate de către ET se numea Agartha și includea actualul teritoriu al României. Valentin are multe detalii despre Agartha. Aici trăiau thrcii, oameni albi cu părul negru, din care au derivat tracii și etruscii, pelasgii (elita thrcilor), dar și sauromații, „rasă albă cu o tentă de albastru deschis, ochii luminoși și părul blond. Perla creației extraterestre. Ei sînt strămoșii celților și rușilor“. Mai găsim pe plaiurile Agarthei și giganți de 3,5 metri înălțime, rezultați din împerecherile ET cu thrci și sauromați.

Ne tragem din dragonieni

Agartha era cea mai importantă bază extraterestră, Carpații fiind regiunea în care s-au construit laboratoare și uzine pentru prelucrarea aurului, obiective legate între ele prin tunele. Dovada că România era preferata dragonienilor este mulțimea de piramide construite în zonă, mai multe ca în Egipt. „Între Rîșnov și Bran se găsește cel mai mare complex de piramide împădurite“, susține Valentin. Cele 17 piramide erau, de fapt, locuințele extratereștrilor, în care erau protejați de radiațiile solare. În interior, pentru confort, anulaseră forța gravitațională. „În această colonie, nu existau bani, fiecare își făcea conștiincios datoria. Unii extrăgeau aurul, alții îl transportau (agathîrșii, rezultați din încrucișarea ET cu thrcii), ceilalți erau agricultori, meșteșugari, crescători de animale“, spune Valentin. Piramidele și construcțiile megalitice, fie ele din România, Egipt, Stonehenge, Insula Paștelui sau Teotihuacan, au fost construite din piatră topită cu laserul. Blocurile erau ridicate prin anularea gravitației.

Complexul de la Șona

„Un complex de piramide identice cu cele din Egipt se afla la Măgura Codlei. Acestea au fost demontate și asamblate în piramide mai mici la Șona, ca morminte pentru regii agathîrși, în mileniul IV, î.e.n.“, susține Valentin.
Un alt complex ar fi la Tulcea, înaintea bifurcării Dunării în cele trei brațe. Iar alt grup de piramide mici e la Rîșnov. Curtea de Argeș, Țara Luanei (Munții Buzăului), Bran și Sinaia ar fi alte centre locuite cîndva de extratereștri. Dacă unim cu o linie imaginară Măgura Codlei cu Curtea de Argeș și Țara Luanei, obținem un triunghi. Dacă adăugăm și al patrulea vîrf, Sfinxul, rezultă o piramidă triunghiulară. Aceasta adăpostește o altă piramidă imaginară cu baza în punctele Sinaia, Rîșnov și Bran și vîrful tot în Sfinx. Mai interesant decît această geometrie imaginară este faptul că, după observațiile brăneanului, piramidele de la Șona (gurguie), care dau și azi bătăi de cap oamenilor de știință, ar fi dispuse exact ca acelea din Complexul de la Gizeh și ca acelea descoperite în imaginile captate de la suprafața planetei Marte, rămase și azi fără explicație.

O altă istorie

Atlanții s-au luptat pentru bogățiile din adîncurile Agarthei, dar populația locală a fost protejată de ET, singura colonie rămasă intactă fiind în Carpați. În războiul atomic, atlanții au distrus Lemuria, iar ET au scufundat Atlantida. Supraviețuitori ai tuturor dezastrelor, agathîrșii vor avea parte de o istorie proprie. Alta decît cea din manuale. Chiar istoria universală și creștinismul sînt diferite față de cele cunoscute, dacă e să îl credem pe Valentin. El susține că, încă din antichitate, agathîrșii au constituit Ordinul Dragonului (după numele constelației din care au venit ET), al cărui stindard era dragonul negru, asemănător cu al tracilor, deci tot un cap de lup. Acest ordin a făcut istoria românilor din cele mai vechi timpuri și o mai face și azi. Cavalerii dragonieni l-au instalat pe Ceaușescu la putere. Dictatorul s-ar trage din stirpea lui Vlad Țepeș și familia Basarabilor, și n-ar fi fost un conducător așa prost cum crede lumea. Politica de azi e sub influența francmasonilor, ordin de care Putin a scăpat, el fiind singurul conducător care mai poate salva planeta.

Ultimul rege al agathîrșilor

Toate informațiile pe care le deține Valentin sînt înscrise în tăblițele de la Sinaia. Așa crede el. Cine va reuși să le deslușească va afla și că Decebal e înmormîntat la Șona. Denumirile de Bîrsa și Transilvania, ar proveni din Thrsa, termen agathîrs. „Limba agathîrșilor era foarte complexă, se poate vedea pe tăblițele de la Sinaia și cele de la Tărtăria. Pentru un obiect, existau opt cuvinte“. Regele lor se numea thrcaar, termen din care ar deriva și cuvintele „țar“ și „Caesar“. Toți românii care poartă numele Tîrcă, Terciu, Toarcea, Tercea sau derivate ale acestora, plus toponimele de prin zona Buzăului, provin de la vechea civilizație a agathîrșilor. Valentin se consideră regele ultimilor 86 de agathîrși. Nu vrea onoruri și bogății, ci doar să receptăm mesajul lui. Mesaj care sună cam așa: „Adevărul despre originile noastre a fost mereu același, însă ne-a fost confiscat ca să nu putem emite pretenții. Prin teroare controlată, ne-au furat identitatea, istoria și dreptul de gîndi liber. Adevărul poate fi dureros uneori, dar istoria este doar una și este total diferită de istoriile pe care cei de la conducere le-au scris pentru noi, cei conduși“.

Agatîrșii și Agartha, enigme nedezlegate

• Termenii folosiți de Valentin Thrcaar există și în limbajul istoricilor, numai că au alte înțelesuri. Astfel, agatîrșii reprezintă un popor pomenit de Herodot, localizat „acolo unde rîul Maris izvorăște“, și unde arheologii au identificat morminte la Aiud, Teiuș, Blaj. Iorga notează c㠄se crede că agatîrșii, în curs de tracizare, au preluat la sfîrșitul sec. VI î.Hr. conducerea unor triburi geto-dace din depresiunea Transilvaniei și Subcarpații Meridionali“. Legenda spune că Skytes și Agathirsos erau fii lui Hercule. Agatîrșii ar fi migrat spre apus sub presiunea sciților, în jurul anului 600 î.Hr. Herodot îi apropie de traci, distingînd la agatîrși gingășia, bogăția în aur și proprietatea comună asupra femeilor. Aristotel scria că se tatuau și cîntau legile pentru a le învăța pe de rost. În schimb, Agartha este o lume subterană în care se intră pe la Polul Nord. Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord, ar locui, de 100.000 de ani, o civilizație mult mai evoluată. Virgil Armstrong, fost agent CIA, a descris o lume formată din oameni nemuritori care stăpînesc o tehnologie uimitoare, inclusiv farfurii zburătoare. NASA deține o fotografie a uriașei găuri de la Polul Nord (foto). Dosarul cu informațiile legate de Agartha este secretizat.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Reportaj

Argumentul cercetătorilor


Coronavirusul nu a scăpat din laborator

Cele mai mari epidemii din istorie


10 pandemii care au schimbat istoria

Gripa din 1918, cronica unui dezastru uitat


Cea mai devastatoare epidemie din istoria umanității
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Știri Brasov


  27 de vagoane cu lemn fără acte, într-un tren de marfă depistat de Garda Forestieră Brașov


  04.08.2020
 • ➤ Prima pagină


  Cum va adapta Tătaru paturile ATI lipsă de la Brașov?


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Parteneriat „smart-city“


  Brașovul s-ar putea înfrăți cu orașul Sejong din Coreea de Sud


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Într-o lună, mountain-bikerii vor putea coborî din Postăvarul în Brașov


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Premieră


  Autogara va avea gazon pe acoperiș


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Sala Polivalentă va fi construită cu bani de la Guvern


  04.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Clădirile fostei piețe de la Triaj vor fi demolate


  04.08.2020
 • ➤ National


  Schimbări mari


  Dispar notele la Religie, Desen, Muzică și Sport


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Scapi de depresie și oboseală cu Rhodiola rosea


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Avertisment


  Un asimptomatic este un pericol pentru cei din jur


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  România va primi de la Comisia Europeană peste 25.000 de flacoane de Remdesivir


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Fă salate de andive dacă vrei să slăbești


  04.08.2020
 • ➤ Doctor


  Afinele, boabe de sănătate


  04.08.2020
 • ➤ Life


  S-a dat de gol


  Andreea Mantea s-a logodit cu iubitul misterios


  04.08.2020
 • ➤ Life


  Ruby face senzație în Grecia


  04.08.2020
 • ➤ Life


  Zeny a împlinit 2 ani


  04.08.2020
 • ➤ Cititori


  10 remedii care te scapă de mușcăturile de țânțari


  04.08.2020
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  Ce trebuie să faci dacă ai început să iei în greutate?


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  Centru de Excelență al Federației Române de Handbal la Sfântu Gheorghe


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  PROMOVARE ÎN LIGA 1


  Euforie!


  04.08.2020
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  Un proiect pierdut?


  04.08.2020
 • ➤ Sport


  CFR CLUJ, noua și vechea campioană a României


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Brașov


  03.08.2020
 • ➤ National


  Schimbări mari la gimnaziu: dispar notele la Religie, Desen, Muzică și Sport și sunt tăiate ore de Fizică și Chimie


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Brașovul s-ar putea înfrăți cu capitala administrativă a Republicii Coreea


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Spectator la Opera Brașov, numai cu mască


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  30 de noi cazuri COVID în Brașov, 823 noi cazuri în România


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Noua Gară din Brașov va avea gazon pe acoperiș


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  UTA și FC Argeș au promovat direct, CS Mioveni merge la baraj


  03.08.2020
 • ➤ Prima pagină


  Cum este bătut Brașovul de Sibiu la spital nou-nouț


  03.08.2020
 • ➤ Eveniment


  De la 1 august


  La postul BBC World rulează clipuri de promovare a Brașovului


  03.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Brașovul are în continuare peste 400 de pacienți cu COVID-19 internați în spitale


  03.08.2020
 • ➤ Eveniment


  Noile rețele de apă din Brașov au fost puse în funcțiune


  03.08.2020
 • ➤ Religie


  Tradiții


  Postul Sfintei Mării poate să împlinească dorințe, dacă este ținut cu smerenie


  03.08.2020
 • ➤ National


  Barometru IMAS - Europa FM


  PNL și PSD, în creștere ușoară în opțiunile electorale


  03.08.2020
 • ➤ National


  Alegeri locale 2020: A fost constituit Biroul Electoral Central


  03.08.2020
 • ➤ Life


  Senzații


  Antonia face iar valuri


  03.08.2020
 • ➤ Life


  Anca Țurcașiu începe o viață nouă


  03.08.2020
 • ➤ Life


  Loredana ține pasul la 50 de ani


  03.08.2020
 • ➤ Life


  O vulpe a furat aproape 100 de pantofi din Berlin


  03.08.2020
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Reguli de pandemie în cabinetele stomatologice


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  Mitriță, eliminat din playoff-ul MLS


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  Au luat Cupa și au scăpat-o pe gazon


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  AUTO


  Trofeul Râșnov, a treia victorie a lui Emil Nestor în acest sezon


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  Viitorul și Dinamo luptă pentru locul în UEFA Youth League


  03.08.2020
 • ➤ Sport


  FOTBAL


  „Festival” de goluri pentru Corona


  03.08.2020
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  Un bilet în plus


  03.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  A murit fostul deputat PNL de Brașov Gheorghe Gabor


  02.08.2020
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  După 40 de ani


  Woodstock- pace, muzică și sex în aer liber

  Articolul următor


  Un brașovean, cel mai tare web-designer din 2009

  Prima paginïżœ | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (ïżœi) acest site foloseïżœte cookie-uri proprii ïżœi ale terïżœilor. Setïżœri Cookies
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porïżœile istoriei

  www.monitorulexpres.ro

  | | |
  2003 - 2021 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 37 milisecunde, încărcat în milisecunde