AuberBeer, berea din extract de coajă de vinete, este invenția Georgianei Horincar, lector universitar la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați. Inventatorul berii din coajă de vinete spune că tendința consumatorilor de a opta pentru consumul de produse naturale, fără adaos de aditivi, solicită inovare în industria alimentară. În plus, produsul are o serie de avantaje pentru sănătatea consumatorilor. AuberBeer este un produs inovativ, cu valoare adăugată, o sursă importantă de antioxidanți, vitamine din grupul B și substanțe minerale care, consumat cu moderatie, contribuie la o dietă sănătoasă și echilibrată, a explicat Georgiana Horincar.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres,
puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol
dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil
link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!